Cautare carti

Colectii
    Gimnaziu
    PRO BAC


   Comenzi

 

   Domenii

   Romana
   Engleza
   Germana
FAQs

Utilizare

Cum caut o carte?
Pentru a cauta o anumita carte: in sectiunea Cautare carti alegeti criteriul dupa care doriti sa se faca cautarea, apoi introduceti in functie de modul ales titlul, autorul sau domeniul careia ii apartine. Nu este obligatoriu sa introduceti intreaga denumire a titlului, a autorului sau a domeniului.

Ce reprezinta rubrica Noutati editoriale?
In rubrica Noutati editoriale sint prezentate ultimele titluri aparute la editura Diversitas.

Cos de cumparaturi

Cum adaug o carte in cos?
Pentru a adauga o carte in cosul de cumparaturi treceti in casuta corespunzatoare cartii respective numarul de exemplare dorite si apoi dati clic pe butonul Adauga in cos. Din momentul in care aveti cel putin un exemplar dintr-un titlu in cosul dumneavoastra, continutul cosului, pretul per titlu si pretul total vor fi afisate intr-o rubrica aflata in partea stinga a paginii.

Cum sterg o carte din cos?
Pentru a sterge un titlu din cosul de cumparaturi dati clic pe butonul Comenzi aflat atat in partea superioara a paginii cit si in cea inferioara, bifati casuta corespunzatoare titlului respectiv, apoi apasati butonul Sterge.

Cum modific numarul de exemplare dintr-o carte aflata in cos?
Pentru a modifica numarul de exemplare dintr-un anumit titlu din cosul de cumparaturi dati clic pe butonul Comenzi aflat atat in partea superioara a paginii cit si in cea inferioara, reintroduceti noul numar in casuta corespunzatoare titlului respectiv, apoi apasati butonul Modifica.

Comanda

Cum comand o carte?
In momentul in care ati hotarit si adaugat titlurile care doriti sa le comandati precum si numarul de exemplare din acestea dati clic pe butonul Comenzi aflat atat in partea superioara a paginii cit si in cea inferioara, introduceti datele referitoare la adresa unde sa va fie expediate cartile si apasati butonul Trimite comanda. In cazul in care unul dintre titlurile comandate de dumneavoastra nu este disponibil la momentul respectiv veti primi o instiintare prin email in cel mai scurt timp posibil.

Cum primesc cartea comandata?
Cartile comandate vor fi expediate prin posta sau Fan Courier. Taxele postale sunt in valoare de 10 lei prin posta si aproximativ 35 de lei prin Fan Courier .

Cum platesc?
Plata se face ramburs, in momentul primirii coletului prin posta.